Kouluttajamme

Marianne Lehtovaara

SSI Assistant Instructor Trainer #71060

SSI XR Extended Range Instructor

Marianne on kokenut kouluttaja ja hänellä on sukelluskokemusta monenlaisista vedenalaisista ympäristöistä. Marianne vetää kursseja sukelluskokeiluista aina Assistant Instructor-tasolle asti. Sydäntä lähellä on erityisesti vedenalainen elämä ja hylkyjen kiehtova historia.

Jari Salo

SSI Open Water Instructor #88209

SSI Specialty Instructor

Jari on tuore kouluttajamme, jolla intoa veteen riittää vaikka joka päivä. Jari sukeltaa keskimäärin noin 100 sukellusta vuodessa. Jarin sukelluskoulutus on SSI Open Water Instructor, SSI Specialty Instructor. Vedenalainen kuvaaminen on tullut vahvasti mukaan sukeltamiseen, ja Jari yrittää ottaa kameran mukaan useimmille sukelluksille.

Jarin sanoin: "Koko ajan on opittavaa ja uutta löydettävää. Jaettu muisto on hyvä oppi, mutta itse koettu on se kaikista paras, siksi sukellan paljon ja erilaisissa ympäristöissä".


Jussi Sila

SSI Instructor Trainer #69283

SSI XR Extended Range Instructor Trainer

SSI XR Technical Extended Range Instructor

React Right Instructor Trainer

Jussi on SSI Instructor Trainer/ Technical Instructor Trainer. Jussi on toiminut täysipäiväisenä sukelluskouluttajana ja sukellusmatkojen vetäjänä yli 30 vuotta. Yli 9500 sukelluksen kokemus on kertynyt useista kohteista maailmalla mm. Egypti, Indonesia, Filippiinit, Chuuk (Truk Lagoon), Dominikaaninen tasavalta, Bahama, Etelä-Afrikka, Islanti, Norja ja Ruotsi. Egyptin-kokemusta Jussilla on yli sadan sukellusmatkan edestä. Myös kotimaista sukelluskokemusta löytyy paljon.